De eerste natuurbegraafplaats van Friesland is een feit

ingang natuurbegraafplaats friesland

Ergens in de kringloop van het leven is ook een plaats voor de dood en waar komt dat mooier tot uiting dan in de seizoenen van het jaar?

In Nieuwehorne kan de eerste natuurbegraafplaats van Friesland met ingang van heden in gebruik worden genomen. Er is een prachtige plek gecreëerd waar in alle rust herdacht en gemijmerd kan worden – zittend tegen een boomstam bij het graf of tijdens een wandeling in dit nieuwe natuurgebied.

De natuurbegraafplaats in Nieuwehorne is het decor voor persoonlijke uitvaartdiensten en een bijzondere herdenkingsplek. Na een unieke afscheidsceremonie in de buitenlucht kan de overledene op een loopkoets naar zijn of haar laatste rustplaats gereden worden door de nabestaanden. U kunt een inheemse fruitboom naar keuze laten planten bij het graf en daar jaarlijks de vruchten van plukken. Of een boomstam als grafmonument laten plaatsen waarop u kunt bezinnen in alle rust.

De invulling van een uitvaart wordt steeds persoonlijker en op voorhand bespreekbaar. Bij leven al een mooie plek uit kunnen kiezen, hoort daarbij. Natuurbegraafplaats Friesland biedt de mogelijkheid tot een rondleiding op het terrein en het reserveren van een graf.

U bent van harte welkom, oant sjen!

Voor meer informatie, bel 06-5040 6467 of stel uw vraag via info@natuurbegraafplaatsfriesland.nl

natuurbegraafplaats friesland natuurgebied nieuwehorne

<